Sedum op plat dak

Diverse soorten sedummatten
Installatieservice
Ruim aanbod onderhoudsmiddelen
Home » Sedum op plat dak

Waarom kiest u voor sedum op een plat dak? We leggen het u graag uit. Sedum is een vetkruid die goed tegen droogte bestand is en ook vocht goed verdraagt. Het kruid slaat vocht namelijk op in de bladeren. Ideaal voor elk weertype dus. Misschien vraagt u zich af of sedum op een plat dak wel een goede keuze is? Het antwoord is volmondig ja. De vetplantjes zijn ideaal voor zowel een plat als een schuin dak. Meer weten over de voordelen van een sedumdak? Lees hieronder snel verder.

Wilt u meer producten bekijken?

De voordelen van sedum op een plat dak

Bent u van plan sedum voor op een plat dak te bestellen? Het aanleggen van sedum op een plat dak heeft verschillende voordelen. Allereerst helpt het uw dak verduurzamen, doordat sedum uw dak beschermt tegen allerlei weertypen zoals regen, zon, kou en wind. Daarnaast isoleert het uw huis. Zo verkoelt het uw huis tijdens de warme dagen en houdt het in de wintermaanden de warmte vast. Ook draagt het bij aan de biodiversiteit van insecten, de vergroening van uw omgeving en het opnemen van CO2. Vooral in de stad is het dak een groot voordeel wanneer het gaat om de biodiversiteit.

sedum-grint

Sedum voor op plat dak bestellen

Bij Sedumdak Nederland zijn we door onze jarenlange ervaring dé specialist voor kant-en-klare sedumpakketten. Wij zijn uw ideale partner om uw sedum voor op plat dak te bestellen. Wij leggen stap voor stap uit hoe u zelf uw sedum op een plat dak legt. Onze pakketten zijn geschikt voor zowel platte als schuine daken. Wilt u het dak liever door onze professionals laten leggen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij helpen u graag bij de vergroening van uw huis. Neem contact met ons op.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het aanleggen of bestellen van sedum op een plat dak? We helpen uw graag een keuze te maken. Bent u een echte doe-het-zelver of laat u het dak liever door ons leggen? De keuze is aan u. Stel ons vandaag nog uw vragen door te bellen naar 06–18189045. Liever het contactformulier invullen? Dat mag natuurlijk ook! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bestelt u voor 17.00 uur, dan leveren we binnen 2 werkdagen.

 

Ook interessant:

Hellend sedumdak pakket | Licht hellend sedumdak pakket | Sedumdak schuin dak

Contact