Sedumdak schuin dak

Diverse soorten sedummatten
Installatieservice
Ruim aanbod onderhoudsmiddelen
Home » Sedumdak schuin dak

Wilt u een sedumdak aanleggen op een schuin dak en wilt u hierover meer informatie? Bij Sedumdak Nederland bent u aan het juiste adres. Als bedrijf staan wij bekend als specialist op het gebied van sedum dakbedekkingen. Of het nu gaat om een plat of schuin dak, wij voorzien u graag van meer informatie of advies. Ook bieden wij doe-het-zelfpakketten aan waarmee u de mogelijkheid heeft om het dak zelf te leggen. Wilt u hierover meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Wilt u meer producten bekijken?

Bestel een sedumdakpakket voor uw schuin dak

Heeft u interesse in een sedumdakpakket voor uw schuin dak? Dan zijn onze pakketten precies wat u zoekt. Zo hoeft u niet na te denken over wat u allemaal nodig heeft en bent u gelijk van alle gemakken voorzien. Daarnaast leveren wij al onze pakketten met een uitgebreid stappenplan, waarmee het voor iedereen mogelijk is een sedumdak aan te leggen. Ziet u het niet zitten om zelf uw sedumdak op een schuin dak aan te leggen? Onze professionals helpen u graag met het leggen van een sedumdak op een schuin dak. Neem contact met ons op en schakel onze hulp in. Wij komen graag bij uw langs.

sedum voor en een schuin dak

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over het leggen van een sedumdakpakket op een schuin dak? Of wilt u een persoonlijk advies van één van onze medewerkers? Wij leggen u graag alles uit. Wilt u liever uw informatie via de mail ontvangen? Vul dan ons contactformulier in, of stuur een e-mail naar info@sedumdaknederland.nl. Ook zijn wij telefonisch te contacteren op 06–18189045. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 12:30. Buitenom deze dagen mag u uw vragen altijd mailen. Wij streven ernaar deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

Ook interessant:

Sedumdak Hengelo | Sedumdak Oldenzaal | Sedum op plat dak

Contact