Sedumdak Hengelo

Diverse soorten sedummatten
Installatieservice
Ruim aanbod onderhoudsmiddelen
Home » Sedumdak Hengelo

Wilt u een sedumdak aanleggen in Hengelo? Dan bent u hier op de juiste plaats. Wij leveren kant-en-klare pakketten of komen het dak bij u aanleggen. Een sedumdak heeft namelijk vele voordelen. U helpt overstromingen te beperken, de biodiversiteit te bevorderen en uw stookkosten laag te houden. Dit is zeker belangrijk in een tijd waarin klimaatveranderingen zoals heftige neerslag, hittegolven of een tekort aan regenwater steeds vaker voorkomen. We weten inmiddels allemaal dat een bijdrage leveren aan het milieu van belang is. Investeer daarom vandaag nog in een sedumdak in Hengelo.

Wilt u meer producten bekijken?

Opties voor het laten aanleggen van een sedumdak in Hengelo

Bent u geïnteresseerd in een sedumdak? Of wilt u een sedumdak in Hengelo (en omstreken) laten aanleggen? Wij nemen het graag voor u uit handen. Zo hoeft u alleen te beslissen of u losse sedumplanten, sedummatten of sedumcassetes wilt. Wanneer u ervoor kiest om het sedumdak zelf aan te leggen, leveren wij bij ons doe-het-zelfpakket een duidelijk stappenplan. Liever uw sedumdak in Hengelo door onze professionals laten aanleggen? Vraag dan een offerte aan.

sedum-grint

Sedemmatten, sedumplanten of sedumcassetes?

Een sedumdak in Hengelo aanleggen? Dan heeft u meerdere mogelijkheden. U bedekt uw dak door sedummatten, losse sedumplanten of sedumcassettes. Een sedummat is een rol die bedekt is met sedumplanten, die u eenvoudig aanlegt. Kiest u voor losse planten? Dan dient u deze zelf of door een hovenier te laten planten. Een sedumcassette heeft hetzelfde systeem als een sedummat. Hierbij zit de folie, granulaat en sedum al bij elkaar in een soort bakje. Deze bakjes klik je eenvoudig in elkaar.

 

Meer informatie over de aanleg van een sedumdak?

Woonachtig in Hengelo en zelf een sedumdak aanleggen? Of wilt u een afspraak maken om een sedumdak door een van onze vakmensen te laten uitvoeren? Plan dan snel een afspraak in. Heeft u vragen over onze andere producten of diensten? Wij zijn bereikbaar op 06–18189045, of stuur een e-mail naar info@sedumdaknerderland.nl. Vult u liever ons contactformulier in? Geen probleem, wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk.

 

Ook interessant:

Sedumdak Oldenzaal | Sedumdak schuin dak | Sedum voor in de tuin

Contact